پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			10 هزار هکتار از مزارع تربت جام در سال زارعی جاری به کشت محصولات کم آب طلب اختصاص یافت .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت:10 هزار هکتار از مزارع این شهرستان در سال زارعی جاری به کشت محصولات کم آب طلب اختصاص یافت . علی ممیزی افزود:این رقم نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یافته 
است.
وی گفت:این سطح زیر کشت به تولید محصولاتی همچون زعفران، پسته، زیره و انواع گیاهان دارویی اختصاص دارد.
ممیزی افزود : با توجه به افت منابع زیر زمینی آب، در 25 درصد مزارع کم آب طلب این شهرستان طرح های نوین آبیاری اجرا شده است.
وی افزود: در حال حاضر در 22 هزار هکتار از مزارع تربت جام طرح آبیاری تحت فشار اجرا شده که راندمان آب از 40 درصد به بیش از 75 درصد رسیده است.
ممیزی به کانال کشی و لوله گذاری در حوزه قنوات این شهرستان اشاره کرد و گفت: هزار و 700 کیلومتر کانال و لوله کشی در حوزه قنوات تربت جام انجام شده است که در هر کیلومتر صرفه جویی 50 هزار متر مکعبی را در پی دارد.
شهرستان تربت جام 638 حلقه چاه، 143 رشته قنات، 46 دهنه چشمه و پنج رودخانه دارد.